Skip to content

Информация

Casa De Flamingo е фирма, специализирана в проектирането и изработването на т.нар. „мобилни къщи“ или къщи на шаси.

Мобилните къщи са новост за България, но набират все по-голяма популярност, основно заради изключително конкурентната си цена, надеждност и сравнително лекия административен регламент за тяхното използване. На кратко Вие нямате нужда от фундамент, различни видове разрешителни или други изисквания, за да инсталирате мобилна къща във Вашия имот. Фактът, че мобилните къщи, които ние предлагаме, са на подвижно шаси ги прави изключително удобни за преместване. Габаритите на всяка една къща са съобразени с товароподемните и транспортни възможности на товарните ремаркета и автокранове, което дава възможност всяка мобилна къща да бъде транспортирана до всяка точка със сухопътен транспорт, без да се налага да се транспортира като „извънгабаритен товар“.

ЕДИНИЧЕН  МОДУЛ 30 м2

ДВОЕН МОДУЛ 60 м2

Casa De Flamingo осъществява цялостното проектиране и изработка на мобилните къщи, които предлагаме. Ние не внасяме готови контейнери или каравани. Всичко се произвежда на място с материали и в размери и разпределение, съобразено изцяло с изискванията на всеки клиент.

Накратко, Вие не си купувате готово изделие, а си го поръчвате. Можете да изберете мебелите на Вашата кухня, цветовете на банята, разпределението на стаите, както и размерите на прозорците и всички помещения. Фактът, че произвеждаме цялата мобилна къща, Ви дава свободата да импровизирате и да изберете интериорните решения, които най-добре пасват на Вашите нужди.

И ако всичко до тук не Ви е убедило, че нашата цел е да удоволетворим на 100% всеки клиент, то тогава се свържете с нас и ще се убедите лично в предимствата да ни се доверите!

Ако срокът и качеството имат значение за Вас, ние сме Вашият подходящ партньор!

ШАСИ ОТ СТОМАНА

ДЪРВЕНА КОНСТРУКЦИЯ СТЕНИ И ПОКРИВ

ФАСАДА ВИНИЛОВ САЙДИНГ

Вата КНАУФ за стени и тавани

XPS АУСТРОТЕРМ - ЗА ПОДА

ПОКРИВ - КЛИК СИСТЕМА WETTERBEST

Безплатна консултация