Skip to content

КАСА ДЕ ФЛАМИНГО 

„Каса Де Фламинго “ е дъщерно дружество на една от водещите строителни компании в жилищното строителство през последните 10 години  “Стройинвест Билдинг”  –  Стройинвест Билдинг Фейсбук, която предлага на своите клиенти недвижими имоти ново строителство на територията на гр. София и се е наложила  на пазара с девиза „Коректност, точност и качествено строителство с модерна и стилна визия“.

Връзка с нас

Адрес

гр.София, ул.Родопски извор 104, ап 2

STREET OF DREAMS PROJECT

„Каса Де Фламинго “ има удоволствието да ви представи новия си проект „STREET OF DREAMS“,  разположен в един от най-новите и динамично развиващи се райони на София – Манастирски ливади – Изток на ул.Тодор Джабаров ( Парк Манастирски ливади – изток )
„УЛИЦАТА НА МЕЧТИТЕ“ е името на нашият нов проект, който Каса Де Фламинго ще построи в срок до 3 години. Мащабният проект се състои от няколко бутикови жилищни сгради с модерна, стилна и качествена визия и архитектура с функционални разпределения, изградени на една улица “ STREET OF DREAMS“. На нея ще изградим нещо уникално и различно, липсващо до този момент в Столицата Ни, а именно изградена инфраструктура с асфалтирана улица, тротоари и пешеходни зони, с разнообразна растителност, високи дървета, пейки за отдих, бутиково улично осветление, фонтани в двата края на улицата. А с изграждането на тази райска улица, намираща се между два парка – Южен парк 4 и Линеен парк Манастирски ливади – изток ( Парк Манастирски ливади – изток ) сме помислили и за Вашия комфорт, развлечение и здраве. За Ваше удобство сме проектирали : хранителен магазин в CASA 1, бутиков ресторант в CASA 2 и фитнес в CASA 3.

По проект във всеки блок ще има поливни системи на покривните етажи, където ще има високи дървета и растителност, тип “Средиземноморски”.
В парка на края на улицата ще бъде изграден тенис корт, както и детски площадки. В непосредствена близост се намира училище и детската градина, които бяха одобрени от Столична община, както и Линеен парк Манастирски ливади , модерен и зелен градски парк с европейски облик, който ще бъде изграден по проект на Столична община.                                                                                                                                                                                                                 

Проектирана от водещи архитекти, „Улицата на мечтите“ ще осигури спокойна и чиста среда и максимален комфорт на обитателите си. Гаранция за качеството са най-новите тенденции при проектирането и изграждането, съвременните технически стандарти, материали и технологии, модерната техника и квалифицираният персонал на нашите партньори. Ние държим нашите проектанти да предвидят всеки детайл, а строителните дейности да се извършват съгласно заложените и приети параметри, без отклонения в качеството или материалите и при спазване на законодателството, с което се доказахме сред нашите клиенти през последните 10 години.

И не спираме до тук… Стартира изграждането на Столичният булевард „Тодор Каблешков“ , който ще бъде продължен и ще свързва булевардите „България“ и „Черни Връх“. Трасето е част от т.нар. Трети градски ринг на София, като новият участък ще стига до района на столичния МОЛ ПАРАДАЙЗ, което ще облекчи трафика и ще създаде удобна връзка между районите. След написаните неща за прекрасния район, който се оформя, изцяло с нови иновативни сгради и перфектна инфраструктура може би се ориентирате защо се роди нашата идея за името на уникалния ни проект.

“ Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му ! „

Безплатна консултация

Ако имате интерес към “Улицата на Мечтите” свържете се с Нас:

или на адрес:

гр.София, ул.Родопски извор 104, ап 2